Lees of luister naar een stukje van dit boek

De bidsprinkhaan verschijnt wanneer we ons leven gevuld hebben met zo veel chaos dat we niet langer de kleine stille stem in onszelf horen. 

Boekcover lekker loslaten leven na trauma boek

Voor wie is dit boek?

"Dit boek is niet voor wie de oplossing van buiten wil halen. Het is voor iedereen die dat al geprobeerd heeft en het daar niet kon vinden. Je mag best hulp vragen, maar het werkelijke antwoord op jouw vragen is in jou. En als jij dat wilt vinden dan vind je het. Dat is niet eens zo moeilijk en als je een beetje van jezelf houdt of dat wil leren, is het hartstikke leuk. Er is wel een beetje lef voor nodig, dus als je dat niet hebt kun je dit boek meteen dichtklappen. Een beetje moed om nog één keer te kijken naar dat wat jij je nu nog herinnert van jouw ellendige verhaal (trauma). Het duurt heel kort en het resultaat is de moeite waard. Er valt letterlijk en figuurlijk een last van je af. In plaats van dat je dit nog een eeuwigheid onder de oppervlakte laat sudderen, leer je het lekker los te laten. Alle shit ga je er met wortel en al uittrekken."  KLIK op het boek hiernaast en lees het proefexemplaar.

Pak je pauze en luister mee

Even de voetjes omhoog en lekker luisteren. Dat mag ook. Sterker nog, dat moet! Echt, het nemen van je rustmomenten is net zo belangrijk als hard werken en altijd maar doorkachelen. Rust nemen is voor velen van ons niet het allersterkste punt. Voor je het weet komen er gedachten op, herinneringen en dat soort zaken. Even lekker los laten.KLIK op de foto en luister lekker mee.

Met een voorwoord van Kim Jewell

"Jeannette is one of the most authentic and honest people I have ever met. We met years ago when we were both volunteering at a long-term substance abuse center in Hawaii. The thing that stood out to me about her from the very beginning, all those years ago, was her ability to bring fun and laughter to a situation that was otherwise considered very serious. She can be as blunt as a kick in the teeth, but that is part of what I love and respect about her. Jeannette is someone that I trust to go to when I want an honest answer. She is the person that will tell me the truth whether I like it or not."

Kim Jewell, Trauma & Anxiety Expert in Queensland, Australië.

Bestel nu de BUNDEL met 50% korting. Aanbod van 1 tot 11 oktober.

Foto: De bidsprinkhaan komt zelf het boek bekijken.

Bestel de BUNDEL met 50% korting.

Aanbod van 1 tot 11 oktober. 

Foto: De bidsprinkhaan komt zelf het boek bekijken.