Een heerlijk boek over trauma voor in de vakantie

Nieuw boek

"Wat een heerlijk boek". 

"Het leest zo lekker weg".

"Een intelligent boek".

"Om mee te nemen op vakantie".

"Bijzondere verhaallijn".


Heerlijk boek

Heerlijk boek. Leest makkelijk en ik herken ook wel een hoop punten aan mezelf. Echt een goed boek.

Lekker lezen over trauma loslaten, terwijl je gewond op een Grieks eiland zit
Remy van der Zwan - zelfstandig ondernemer
Een uitweg uit pijn en frustratie

Dit boek geeft je een voorproefje van hoe het leven vanuit een plek van vrijheid er echt uitziet en hoe dat voelt. Wat je hier in handen hebt is een uitweg uit de pijn en frustratie die je tot nu toe heeft vastgehouden. Neem het niet als evangelie, maar probeer het uit. Jeannette heeft talloze levens ten goede veranderd.

Kim Jewell - trauma & anxiety expert in Queensland - Australia

Het nodigt uit om verder te lezen

Je zou het door het onderwerp niet verwachten, maar dit is echt een boek om mee te nemen op vakantie. De verhalen sluiten mooi en logisch op elkaar aan. Je komt in een flow en het nodigt steeds uit om verder te lezen. Heel boeiend! Ondanks de serieuze inhoud leest het lekker weg. Voor je 't weet heb je in je luie stoel het boek uitgelezen. 

Maarten Hamburger - hypotheek adviseur
blurb achterflap boek over loslaten van trauma

Voor wie is dit boek?

"Dit boek is niet voor wie de oplossing van buiten wil halen. Het is voor iedereen die dat al geprobeerd heeft en het daar niet kon vinden. Denk niet langer dat het moeilijk moet. Want het unieke antwoord op jouw vragen is in jou. En als jij dat wilt vinden dan vind je het. Dat is niet eens zo moeilijk en als je een beetje van jezelf houdt of dat wil leren, is het hartstikke leuk. Er valt letterlijk en figuurlijk een last van je af. In plaats van dat je dit nog een eeuwigheid onder de oppervlakte laat sudderen, leer je het lekker los te laten. Alle shit ga je er met wortel en al uittrekken. En je ontdekt wat je werkelijk wilt doen met je leven. Alleen jij kunt dat realiseren. En sneller dan je dacht."  KLIK op het boek en lees de achterflap.

Geen zin in de proefdruk lezen? Dan lees ik je toch een stukje voor ...

Download de proefdruk en lees of het smaakt naar meer! Of ga er even lekker voor zitten. Koppie thee erbij. Dan lees ik je een stukje voor met mijn 'hypnotische' stem. zzzzzzzz

50%
Je bent er bijna!
Je kunt gratis de inleiding en het eerste hoofdstuk van mijn boek lezen of luisteren!
Houd mij op de hoogte rond de publicatie en voorverkoop!
LEES OF LUISTER
In één ruk uitgelezen

Ik heb vandaag je boek in één ruk uitgelezen. Met een lach en een traan. En vanavond even alles eruit gedanst!

Nelleke van Uffelen - zelfstandig pedicure
Je stelt je ook kwetsbaar op

Goed boek Jeannette!
Duidelijke blik op hoe het systeem en de blokkades te kraken en vooral het goede effect daarvan. Je stelt je ook kwetsbaar op en dat vind ik persoonlijk nog het mooist. Een 10 met een griffel zou ik zeggen

Frank van der Zwan - verzekeringsdeskundige
Zoveel ervaringsverhalen

Vertrouwenwekkend, door zoveel ervaringsverhalen. Regelmatig zat ik met een glimlach te lezen, door de herkenning maar ook door jouw eigen verhaal. En de humor die zo belangrijk is, juist in de "zware" verhalen is enige lichtheid echt heerlijk. Hoe vaak patiënten niet door hun tranen heen ineens in de lach schieten door de herhaling van hun eigen woorden of door de twist die jij (of ik) er aan geeft.

Karen Sjouke - lichaamsgericht therapeut
lekker lezen over trauma loslaten

Het hoeft niet zo moeilijk

"Trauma vind je misschien heftig klinken. Maar het is een Grieks woord en het betekent gewoon ‘verwonding’. En net zo goed als ieder kind bij het leren lopen wel eens een knietje open schaaft. Wat de Grieken dus lichamelijk trauma noemen. Zo loopt ook ieder mens emotioneel trauma op, vaak al in de eerste levensjaren. En dat is op te lossen. Hoe eerder hoe beter.”  Zo begin ik mijn nieuwe boek, waarin ik uitleg hoe je op een eenvoudige en praktische manier leert loslaten. Lekker loslaten van pijnlijke ervaringen, trauma, woede, angst en andere onderliggende emoties, die wij vasthouden. En die ons vasthouden! Dit doe ik aan de hand van voorbeelden uit mijn praktijk. En ik vertel hoe ik mijn eigen trauma's losliet. Ik ben veel gezonder en relaxter dan ooit tevoren.