Nieuw boek

"Wat een heerlijk boek".

"Het leest zo lekker weg".

"Een intelligent boek".

"Om mee te nemen op vakantie".

"Bijzondere verhaallijn".


Al lezende bekruipt je het gevoel: "Yes, dat wil ik ook!"

Al lezende bekruipt je steeds meer het gevoel: "Yes, dat wil ik ook." 

En Jeannette reikt je de helpende hand met een even effectieve als simpele techniek. Dankzij drie sessies leef ik mijn leven al een heel stuk lichter en vrolijker dan in de pakweg 40 jaar daarvoor. 

Hans van Hilten - programmaleider
Intelligent boek en een meesterwerk

Cases als proces langs de lijnen van het acroniem rond het thema 'loslaten', dat als een rode draad door jouw leven loopt. En dat je nu juist de ander aanreikt om dat proces aan te gaan rond trauma (heling). Een intelligent boek en een meesterwerk. Diepe buiging.

Lynn Hogendoorn - auteur van 'De kleur van gevaar'

Je stelt je ook kwetsbaar op en dat vind ik het mooist

Goed boek Jeannette!
Duidelijke blik op hoe het systeem en de blokkades te kraken en vooral het goede effect daarvan. Je stelt je ook kwetsbaar op en dat vind ik persoonlijk nog het mooist. Een 10 met een griffel zou ik zeggen

Frank van der Zwan - casemanager verzekering
Vertrouwenwekkend door zo veel ervaringsverhalen

Vertrouwenwekkend, door zo veel ervaringsverhalen. Regelmatig zat ik met een glimlach te lezen, door de herkenning maar ook door jouw eigen verhaal. En de humor die zo belangrijk is, juist in "zware" verhalen is enige lichtheid echt heerlijk.

Karen Sjouke - lichaamsgericht therapeut

Boeklancering 21-10-2022

In de video hiernaast vertel ik iets over het boek en wat mij dreef om het te schrijven.

Prachtig boek, Jeannette!

Adrie Klop - psycholoog & pedagoog bij Praktijk Klop
Vandaag je boek in één ruk uitgelezen.
Nelleke van der Zwan - zelfstandig pedicure
Je boek gelezen in één sessie. Heel tof!
Dominique Pickerill - 

FEFT practitioner

Al 40 jaar houd ik mij bezig met loslaten van trauma

Voor wie is dit boek?

"Dit boek is niet voor wie de oplossing van buiten wil halen. Het is voor iedereen die dat al geprobeerd heeft en het daar niet kon vinden. Denk niet langer dat het moeilijk moet. Want het unieke antwoord op jouw vragen is in jou. En als jij dat wilt vinden dan vind je het. Dat is niet eens zo moeilijk en als je een beetje van jezelf houdt of dat wil leren, is het hartstikke leuk. Er valt letterlijk en figuurlijk een last van je af. In plaats van dat je dit nog een eeuwigheid onder de oppervlakte laat sudderen, leer je het lekker los te laten. Alle shit ga je er met wortel en al uittrekken. En je ontdekt wat je werkelijk wilt doen met je leven. Alleen jij kunt dat realiseren. En sneller dan je dacht."  KLIK op het boek en lees de achterflap.

Geen zin in de proefdruk lezen? Dan lees ik je toch een stukje voor ...

Download de proefdruk en lees of het smaakt naar meer! Of ga er even lekker voor zitten. Koppie thee erbij. Dan lees ik je een stukje voor met mijn 'hypnotische' stem. zzzzzzzz

50%
Je bent er bijna!
Je kunt gratis de inleiding en het eerste hoofdstuk van mijn boek lezen of luisteren!
Houd mij op de hoogte rond de publicatie en voorverkoop!
LEES OF LUISTER
Heerlijk boek en het leest makkelijk

Heerlijk boek. Leest makkelijk en ik herken ook wel een hoop punten aan mezelf. Ik wilde m’n ticket al omboeken en naar huis gaan met dat been, maar kan beter nog ff twee dagen hier in de zon naar de zee kijken en bedenken dat ik er nu toch niks meer aan verander en lekker los laten. Een goed boek.

Lekker lezen over trauma loslaten, terwijl je gewond op een Grieks eiland zit
Remy van der Zwan - zelfstandig ondernemer
De directheid kwam bij mij binnen

De directheid waarmee je jouw eigen verhaal vertelt kwam bij mij binnen. Ik moest er keihard om janken. Ik heb bewondering voor hoe open en bloot je dat deelt. Waarmee je ook meteen duidelijk maakt: Het is een verhaal. Je bent niet je verhaal. Je bent het verhaal dat je wilt zijn.

Trauma en HSP Chungmei Cheng High Sensitive People
Chungmei Cheng - HSP Coach & Rebirther

Het nodigt uit om verder te lezen

Je zou het niet denken, maar dit is echt een boek om mee te nemen op vakantie. De verhalen sluiten mooi en logisch op elkaar aan. Je komt in een flow en het nodigt uit om verder te lezen. Heel boeiend! Ondanks de serieuze inhoud leest het lekker weg. Voor je 't weet heb je het in je luie stoel uitgelezen. 

Maarten Hamburger - hypotheek adviseur
Een uitweg uit pijn en frustratie

Dit boek geeft je een voorproefje van hoe het leven vanuit een plek van vrijheid er echt uitziet en hoe dat voelt. Wat je hier in handen hebt is een uitweg uit de pijn en frustratie die je tot nu toe heeft vastgehouden. Neem het niet als evangelie. Jeannette heeft talloze levens ten goede veranderd. 

Kim Jewell - trauma & anxiety expert in Australia
Ik weet genoeg en wil het boek nu kopen